KORVDEJTINGhjärta

Vid min korvvagn på Avenyn finns en Korvdejtingpärm där du kan fylla i en kort profil om dig själv. Du kan även läsa andras profiler. Finner du någon som du tycker verkar intressant kan du kontakta personen och boka en dejt. Andra kan även kontakta dig, förutsatt att du lämnat en e-mail och/eller ett mobilnr. Jag kan även ha ett finger med och försöka para ihop två högoddsare..

Tänk på att fylla i din profil läsligt, uppriktigt, säljande och seriöst om du vill få napp. Vill du ha en korvdejt så måste du lämna din e-mail och/eller mobil nr. Tänk på att eventuella prospects endast kan bläddra i pärmen, och eventuellt fastna för din profil, när jag jobbar vilket är på fredag- och lördagnätter. Det är absolut förbjudet att kladda/skriva på befintliga profiler! För närvarande (2009-01-11) finns det 54 tjejer och 38 killar i pärmen.

För att öka attraktionen för just din profil kan du lägga upp en bild på dig här på denna sidan (se längre ner). Säg till vid korvvagnen så tar jag en bild på dig. Din profil får ett nummer som matchar din bild här på varmkorv.nu. För er som redan fyllt i en profil men inte fått med ett foto på hemsidan, snacka med mig så löser vi det nu i efterhand.


Här följer några exempel:

-Sara har nattsuddat och passerar varmkorv.nu på vägen hem, hon tar en korv och småpratar lite. Hon bläddrar i Korvdejtingpärmen och finner John som hon tycker verkar mycket sympatiskt. Hon noterar hans e-mail. Morgonen därpå surfar hon in på varmkorv.nu och får även se en bild på John. Hon tar mod till sig och skickar ett dejtingförfrågan som John med spänning mottager. John är snabb och kilar ner på lördag natten och läser om Sara i pärmen och kollar även in henne på varmkorv.nu. Båda nappar på en dejt...

-Peter, som alltid dricker sin kaffe hos Pontus, finner Petra i Korvdejtinpärmen. Han skickar kvickt ett SMS och frågar om han får bjuda på ett Kinderägg. Petra råkar vara på KeyBar och hon kommer snabbt över för att inspektera både Peter och Kinderägget..

-Lovisa har just köpt en ny tandborste hos Pontus och bläddrar i Korvdejtingpärmen. Där finner hon Nils som hon tycker verkar vara som klippt och skuren för hennes väninna Lisa. Lovisa tipsar Lisa om Korvdejting och Nils som är profil no 17. Det dröjer inte länge förrän Lisa mailar Nils och bjuder in honom på en romantisk korvmiddag.

Hör gärna av dig och berätta hur det går, både
om lyckade och mindre lyckade dejter!

Lycka till!


AKTUELLA PROFILER MED BILD

101 202


102 204


103 205


104 206


107 207


108 209


109 210


112 211


113 212


114 213


115 214


116 215


117 216


118 217


119 218


120 219


121 220


122 221


123 222


124 223


125 224


126 225


127 226


128 227


129


130


131


PARTNERHOROSKOP
Här kan du testa hur väl du funkar ihop med din korvdejt enligt astrologi. Du matchar ditt stjärntecken med din partner och utläser vilken siffra ni får. (Det spelar ingen roll om du väljer tjejer eller killar i vertikal resp. horisontell kolumn.)

Siffrorna betyder:
2=hjärtahjärtahjärtahjärta
4=hjärtahjärtahjärta
6=hjärtahjärta
8=hjärta

Klicka här för att komma till partnerhoroskopet!


TÄNK PÅ...
...att Korvdeting är på skoj. Varmkorv.nu tar inte på sig ansvar för dejternas utfall etc. Jag kan tyvärr inte heller garantera att de uppgifter du finner i pärmen är sanningsenliga. Tänk på att vara om och kring dig när du träffar någon. Använd sund förnuft och lämna inte ut kontaktuppgifter om du inte känner dig trygg. Sker er första träff vid korvvagnen så lovar jag dock att ha koll på er.


FÖRSTA DEJTEN

Här följer några tips att
tänka på vid första dejten

-A och o är att slappna av. Tänk på att 90% av vår kommunikation kommer från vårt kroppspråk.

-Alla känner väl till att det är den inre skönheten som räknas men det första intrycket, av det yttre, spelar en mycket stor roll. Tänk på att vara hel, ren och "lagom" uppklädd.

-Visa intresse och var uppmärksam. Alla relationer handlar om att ge och ta. Självklart ska du berätta om dig och ditt liv men glöm inte att ställa frågor till din korvdejt och att lyssna! Annars är risken mycket stor att du stämplas som självupptagen!

-Sök ögonkontakt!

-Le! Gör det till en vana att ha ett leende på läpparna, glada människor är mer attraktiva.

-Kom i tid! Det är nonchalant att låta någon annan vänta.

-Sätt mobilen på ljudlös och prata absolut inte i telefon under dejten.

-Sträck på dig!

-Prata INTE om tidigare relationer! Det finns inget mer tråkigt och ointressant än att behöva sitta och lyssna på gamla relationer eller "ex", hur bra eller dåliga de än må ha varit! Andra ämnen att undvika är pengar, religon och politik.

-Ge några ärliga och väl placerade komplimanger.

-Var dig själv!

Lycka till!