HYR EN KORVGUBBE!

Skall du ha kalas, firmafest, bröllop, fotbollsturnering, stadsorientering eller liknande och behöver mellanmål/nattmat för gästerna? Hyr då en korvgubbe! Jag kan ta mig till hela Storgöteborg. Ett snyggt, proffsigt och festlig upplägg borgar för ett lyckat arrangemang.

- Det blir en paus för gästerna som får mingla ut på gården, alternativt gatan där det serveras Wienerkorv. Ett festligt inslag som förgyller dagen/kvällen.

- Ordna en stadsorientering/skattjakt i stan. Som mellanstation serveras det wienerkorv. Program, frågor och rutt kan fixas av PG Active.

- Har ni brännbollsturnering/fotbollscup i ex. Slottskogen? Lagom till finalen serveras korv med bröd. Hela arrangemanget kan ordnas av PG Active, från lagindelning och matcher till priser och rekvisita.

- Efter julfesten bjuds gästerna på korv, glögg och julmusik.

Förslag på utspisning: wienerkorv, vegetarisk sojakorv, kaffe, läsk, glögg, frukt, chips, fördrink…


Kontakta mig för offert på ovanstående arrangemang!

Några företag som anlitat varmkorv.nu: SJ, The Royal Bachelors´Club, Input Interiör,
Ragn-Sells, PM Group, Styrud, Wistrand Advokatbyrå, Weekdays.Visste du...

...att ordet Korvgubbe myntades för första gången av Historikern Per Nyström 1928 i den Uppsalabaserade studenttidningen Lundagård? ...att 1951 kostade en korv med bröd 1:15 kronor hos Sixten Andersson (Snoddas) i Linköping? ...att senap användes som krydda i indiska samhällen redan för 3000 år sedan?